Scroll Top

Alice in Wonderland in de Efteling?

Phlizz

Online magazine van het Lewis Carroll Genootschap

De Efteling bestaat in 2022 70 jaar. Uiteraard gaat dat groots gevierd worden, het wordt ‘een sprookjesachtig jaar’, meldt het park. Op 1 januari trapt men het feestjaar af met de opening van de Wereld van Sindbad, het nieuwe themagebied.

Vanaf 1 februari moet je tot 16.00 blijven, want ‘Iedere dag om stipt 16.00 uur wordt er feest gevierd met de aanwezige parkgasten’. En dan: tussen april en oktober verschijnt er op de Speelweide (het grasveld tussen het Carrouselpaleis en de Wereld van Sindbad) een tijdelijk sprookje. Een grappige formulering voor een pop-up-sprookje dat daar tijdelijk uitgebeeld gaat worden.

Volgens de site looping.com gaat het zeker weten om Alice in Wonderland. Dat zou best eens kunnen, gelet op het beeld in de video die te vinden is op de site van de Efteling:

Het zit er dik in, dat de nadruk daarbij zal liggen op de Mad Tea Party, waarbij acteurs de bezoekers het verhaal in trekken en trakteren op iets lekkers, ter verhoging van de jubileumvreugde. Er zal ook vast wel een Konijn rondbanjeren.
Het wachten is op de bevestiging van een en ander in het volledige programma voor het jubileumjaar dat eerdaags bekend gemaakt gaat worden….

[print_button]