Scroll Top

Deventer Boekenmarkt 2024

Phlizz

Online magazine van het Lewis Carroll Genootschap

Deventer boekenmarkt 2024
Ontdek duizenden literaire schatten in Hanzestad Deventer

De grootste boekenmarkt van Europa

Maak je klaar om je literaire dorst te lessen op de grootste boekenmarkt van Europa! Op zondag 4 augustus 2024, gelegen in de sfeervolle boeken- en Hanzestad Deventer, gaat de 34e editie van de Deventer Boekenmarkt van start. Duizenden boeken van gerenommeerde boekhandelaren en antiquariaten uit heel Nederland, zullen aanwezig zijn om te voorzien van het beste literaire aanbod. 

Hoewel de boekenmarkt officieel begint om 9.30 uur, staan de eerste bezoekers al om 7.00 uur ’s ochtends te popelen om de markt op te gaan. Jaarlijks trekt de Deventer Boekenmarkt duizenden bezoekers, die hun hart kunnen ophalen aan een scala van genres. Van kinderboeken tot poëzie, van literatuur tot strips, en van kunst tot topografie, er is voor ieder wat wils.
Ook dit jaar zal ons Genootschap weer een kraam huren, waar wij boeken van Lewis Carroll zullen aanbieden. Heb je nog dubbele exemplaren en wil je die graag verkopen dan kun je ze op de dag zelf bij de kraam aanbieden, we ontvangen graag bij verkoop van je boeken een kleine bijdrage voor het Genootschap om de kosten van de kraamhuur te dekken. Je kan natuurlijk ook boeken aanbieden waarvan de gehele opbrengst aan het Genootschap ten goede komt.

We hopen veel bekenden te ontmoeten op zondag 4 augustus. Het nummer van de kraam is 78 en dat zullen we ook doorgeven via facebook en op onze website.

[print_button]