Scroll Top

Deventer Boekenmarkt

Phlizz

Online magazine van het Lewis Carroll Genootschap

Maak je klaar om je literaire dorst te lessen op de grootste boekenmarkt van Europa! Op zondag 6 augustus 2023, gelegen in de sfeervolle boeken- en Hanzestad Deventer, gaat de 33e editie van de Deventer Boekenmarkt van start. Duizenden boeken van gerenommeerde boekhandelaren en antiquariaten uit heel Nederland, zullen aanwezig zijn om de bezoekers te voorzien van het beste literaire aanbod. Dit jaar zijn er zelfs meer dan 30 nieuwe boekhandelaren toegevoegd aan het aanbod en zijn de Brink en Nieuwe Markt ook als vanouds weer gevuld met kramen.  

Hoewel de boekenmarkt officieel begint om 9.30 uur, staan de eerste bezoekers al om 7.00 uur ’s ochtends te popelen om de markt op te gaan. Jaarlijks trekt de Deventer Boekenmarkt duizenden bezoekers, die hun hart kunnen ophalen aan een scala van genres. Van kinderboeken tot poëzie, van literatuur tot strips, en van kunst tot topografie, er is voor ieder wat wils.  Om bezoekers wegwijs te maken in het grote aanbod verschijnt half juli het Deventer Boekenmarktboekje 2023. Hierin is een overzicht te vinden van alle deelnemers, plattegronden en specialisaties. Het handzame boekje is voor € 2,50 verkrijgbaar bij o.a. VVV Deventer, Brink 89 (Penninckshuis), de informatiekramen op de Boekenmarkt of van begin juni t/m 29 juli te bestellen via de webwinkel van VVV Deventer

Dit jaar zal ons Genootschap er ook een stand hebben!
Het nummer van de stand is 78: zie het bijgaande kaartje. Ben je op de boekenmarkt, loop dan vooral even langs. Uiteraard kun je ook van de gelegenheid gebruik maken daar je overtollige Lewis Carroll-boeken te verkopen: die moeten dan wel vóór 9.30 uur worden gebracht. Hulp bij de bemensing van de stand is ook welkom. Heb je tijd en zin om te helpen, of wil je eigen boeken verkopen, meld je dan even via info@lewiscarrollgenootschap.nl.

[print_button]