Scroll Top

Lewis Carroll Societies in het buitenland

Phlizz

Online magazine van het Lewis Carroll Genootschap

Lewis Carroll Society UK
Op 13 oktober 2023 vindt om 16 uur (17 uur NL tijd) een bijeenkomst plaats bij de Art Workers Guild, 6 Queen Square, Londen.

Op 24 november 17 uur (18 uur NL tijd) is weer de jaarvergadering, de Annual General Meeting, via zoom. Voor de details: zie t.z.t. de website.

De Britse Society organiseert regelmatig bijeenkomsten, via zoom of fysiek. Houd hiervoor de website in de gaten: https://lewiscarrollsociety.org.uk

Lewis Carroll Society North America
Op 12 augustus 2023 gaf Franziska Kohl teen lazing met als titel: ‘Alice in Science and Medicine in the Victorian Age and Beyond’. De opname van deze lezing is te zien op http://www.youtube.com/watch?v=vzaOZ_RsLvM

De Amerikaanse Society organiseert regelmatig bijeenkomsten, via zoom of fysiek. Houd hiervoor de website in de gaten (https://www.lewiscarroll.org/events)
Opnames van eerdere bijeenkomsten zijn te vinden op https://www.youtube.com/channel/UCH_RdUTdm7M6aThf9RgXFBA

 

Lewis Carroll Society d’Italia
Sinds kort bestaat er ook een Italiaans Lewis Carroll Genootschap. De website is: https://www.lewiscarrollsociety.it/#/. Deze heeft ook een Engelse versie. Men is nog bezig met het opzetten van de organisatie en het lidmaatschap.

Er zal een tijdschrift worden uitgebracht, Cronache Carrolliane (Carollian Chronicles). In januari verschijnt het nulnummer.

[print_button]