Scroll Top

Twee Alice-musicals

Phlizz

Online magazine van het Lewis Carroll Genootschap

Zaterdag 6 juli is in Lemmer het Toanhûs Zomer Festival waar leerlingen presenteren wat ze het afgelopen culturele seizoen geleerd hebben. En de leerlingen van de musicalgroep/kinderkoor ToanZz hebben zich maandenlang ondergedompeld in de wereld van ‘Alice in Wonderland’. In De Hege Fonnen (Betelgeuze 2, 8531 MV Lemmer) spelen ze de voorstelling twee keer voor publiek.
Try out: 16 uur
Voorstelling 17.15 uur
Zie: https://www.toanhus.nl/musical-alice/

‘Alice in Wonderland’, een vrolijke, energieke en fantasierijke familievoorstelling, uitgevoerd door de Musical-Vrienden op 29 en 30 december 2024 in theater de Mythe in Goes.

Tijden: 14:30 uur | 19:30 uur
Duur voorstelling: ca 1,5 uur
Leeftijd: 6+

Alice krijgt te horen dat haar vriend, de Dodo, terecht moet staan in de rechtszaak van de Hartenkoningin omdat hij zogenaamd de rozen uit de tuin van de koningin heeft geplukt. Maar de Dodo is onschuldig! Alice en haar vrienden pleiten de Dodo vrij, maar ten koste van haar verblijf in Wonderland. Als Alice niet voor 7 uur het land uit is, zal de Hartenkoningin haar onthoofden. Alice staat voor een dilemma: het land verlaten of de strijd aangaan met de Hartenkoningin en haar draak voor een beter leven voor haar vrienden in Wonderland.

Zie: https://www.musicalvrienden.nl/about-4

(Met dank aan Peter Kuipers)

[print_button]