Scroll Top

Update Nederlandse bibliografie

Phlizz

Online magazine van het Lewis Carroll Genootschap

De Nederlandse Lewis Carroll bibliografie heeft een update gekregen per 1 januari 2024. De oude versie was alweer ruim 2 jaar oud. Er zijn in de afgelopen jaren een aantal nieuwe Carroll-ontdekkingen boven water gekomen en ook een paar nieuwe Carroll-uitgaven op de markt verschenen. Helaas ben ik vergeten bij te houden welke items nieuw zijn ten opzichte van de oude versie. Ik zal vanaf nu de nieuw toe te voegen items ook in een aparte lijst vermelden. Te beginnen nu met een aanvulling op de nieuwe update van 1 januari 2024. Een week nadat de nieuwe versie op de website was gezet, kreeg ik zicht op 2 (voor mij nieuwe) Carroll-items. Hieronder staan ze vermeld. De eerste in de rubriek Divers, de tweede in de rubriek Disney:

Ook is een nieuwe rubriek bij de indeling toegevoegd met LP-records. Een rubriek met LP’s van Nederlandstalige Carroll-uitgaven. Tot op heden heb ik er 10 kunnen spotten. Ik heb ze voornamelijk toegevoegd vanwege de teksten op de hoes. Uiteraard houd ik mij aanbevolen voor reacties op de bibliografie. Ik ben mij ervan bewust dat het lastig zoeken is in de huidige opzet van de bibliografie. Wellicht komt daar in de toekomst verandering in.

[print_button]